Webhosting

Ser du etter en webhosting-partner som kan drifte dine nettløsninger? Vi tilbyr trygg og enkel måte å hoste nettløsningen din på.

Webhosting vil si å plassere nettløsningen din på en server, slik at de som bruker internett kan få tilgang til din nettside eller applikasjon. Webhostingen er selve grunnmuren til et nettsted. En ustabil webhosting påvirker nettstedet, og dermed også de besøkende. Velg derfor en webhosting-partner som legger vekt på både høy oppetid og god kundeservice med tydelige SLA-avtaler.

Hvorfor velge webhosting fra IMEMO?

  • Vi tilbyr webhosting fra datasenter i Norge eller via våre skytjenester i Azure. Vi opplever at mange av kundene som kommer til oss tidligere har brukt en utenlandsk webhost og har vært misfornøyd med tjenestene. Vi tilbyr kortreist serverhosting med gode responstider, bedre brukeropplevelse og raskere nettløsning.

  • Vi leverer høy oppetid, døgnkontinuerlig vakt og SLA-avtaler ned til 1 times responstid ved uønskede hendelser. Vi overvåker serveren kontinuerlig. Det er kort vei til en rådgiver, og vi er lett å få tak i. 

  • Vi skreddersyr vi hostingløsningene, slik at du ikke betaler for mer plass på serveren enn du trenger. Vi tilbyr dedikerte servere, noe som vil si at du ikke deler plass med andre nettløsninger på serveren. Dette sikrer deg lynrask lastetid på din webløsning.

  • Vi sørger vi for at den grunnleggende infrastrukturen til nettsiden din er på plass. Vi tilbyr en sikker og stabil webhosting. Vi er opptatt av at forbindelsen mellom nettsiden og nettleseren er kryptert, og tilbyr en rekke SSL-sertifikater tilpasset dine behov.


Ta kontakt med oss i IMEMO hvis du ønsker en uforpliktende prat om webhosting hos oss.

OBOS Redd Barna Kondomeriet Human-Etisk Forbund

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)