Skyløsninger - Vi er sertifiserte eksperter

IMEMO er ekspert på skyløsninger. IMEMO tilbyr drift i Microsoft Azure, eller i eget datasenter i Norge. IMEMO sine sertifiserte eksperter, bistår deg med å finne løsningen som passer din virksomhet best.

Microsoft Azure er mer enn 200 produkter og skytjenester. Azure gir deg friheten til å utvikle, administrere og distribuere programmer på et massivt, globalt nettverk ved bruk av dine favorittverktøy og strukturer. IMEMO bistår med å sette opp tjenester tilpasset deg som kunde, samtidig som Microsoft står for all underliggende infrastruktur og vedlikeholdet av denne. 

IMEMO Cloud er en skyløsning tilpasset kundens behov, med lagring av data i Norge. Løsningen kan leveres både som sentralisert, og distribuert løsning, hvor brukerne arbeider lokalt. Det gir en totalløsning for IT-drift, som er skalerbar og inkluderer vedlikehold, overvåkning og løpende oppdateringer. Våre spesialister velger riktig leveransemodell, for rett bruker til rett tid, på valgfri enhet.

Hvilke fordeler får din bedrift ved å bruke skyløsninger?

De klareste fordelene ved å ta i bruk skyløsninger er skalerbarhet, enkel ressursdeling, fleksibilitet og løpende oppdateringer - som er nødvendig for å ivareta datasikkerheten i bedriften. Den store fleksibiliteten i våre skyløsninger gjør at vi kan skreddersy tjenestene til bedriftens behov.

Hvis din bedrift er klar for å migrere helt, eller delvis til skyen har dere kommet til riktig sted. Kontakt oss, så bistår vi med valg av løsning. Les mer om våre skytjenester her, og se våre produkter nederst på denne siden.

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)