Hvilken skytjeneste passer din bedrift?

IMEMO tilbyr rådgivning og komplett leveranse etter deres behov


Skytjenester

IMEMO tilbyr skytjenester som passer din bedrift. Våre fagområder er skyløsninger og datasikkerhet, og vi tilbyr dere alt på ett sted.

IMEMO tilbyr drift i Microsoft Azure, i eget datasenter i Norge, eller lokalt ute hos kunden. Vår målsetning er å levere 110 %, bekymringsfri IT-drift.

Microsoft Azure er en stadig voksende gruppe skytjenester, som bistår organisasjoner med å oppfylle forretningsutfordringene sine. Azure gir deg friheten til å utvikle, administrere og distribuere programmer på et massivt, globalt nettverk ved bruk av dine favorittverktøy og strukturer. Azure gir IT-leverandører som IMEMO, mulighet til å sette opp tjenester tilpasset deg som kunde, samtidig som Microsoft står for all underliggende infrastruktur og vedlikeholdet av denne

Den største fordelen med Azure, er at man enkelt kan skalere opp og ned IT-løsninger, i forhold til det behovet man til en hvertid har. På den måten betaler man kun for de ressursene man faktisk trenger. I Azure betaler man for absolutt alle tjenester som etableres, så IT-leverandøren må derfor ha gode systemer, for å sikre at du som kunde bare har tjenester som er relevante. Les mer om rask og enkel flytting til Azure her.

IMEMO Cloud er en skytjeneste tilpasset kundens behov og ambisjoner. Denne tjenesten kan leveres som sentralisert og distribuert løsning, hvor brukerne arbeider lokalt. En totalløsning for IT-drift, som er skalerbar og inkluderer vedlikehold, overvåkning og løpende oppdateringer. Med IMEMO Cloud er din virksomhet grenseløs. Våre spesialister velger riktig leveransemodell, for rett bruker til rett tid, på valgfri enhet.

Microsoft Office 365 er utformet for å hjelpe deg å oppnå mer, med nyskapende Office-apper, intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse. Forestill deg nye måter å jobbe på med Microsoft Office 365 og Microsoft Teams Chat, ring, arranger nettmøter og samarbeid i sanntid, enten du jobber eksternt eller fra kontoret. Her har de samlet det viktigste en bedrift trenger for å jobbe effektivt, sikkert og mobilt i skyen – i én og samme lisens. 

Hvis din bedrift er klar for å migrere helt, eller delvis til skyen har dere kommet til riktig sted, ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

IMEMO tilbyr bekymringsfri IT-drift.

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)