Drift av ERP systemer

IMEMO tilbyr installasjon og drift av det anerkjente ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Et velfungerende ERP-system er kritisk for enhver bedrift, og IMEMO har spisskompetanse for å drifte dette.

IMEMO er Microsoft Gold Partner, og en fortrukket spesialist på installasjon og drift av Microsoft Dynamics 365 Business Central, NAV eller Navision - kjært barn har mange navn, og vi kan alle :-)

Vi har forståelse for at det å bytte driftsleverandør, kan virke overveldende. Våre rådgivere bistår med hele prosessen. Som leverandør bistår IMEMO med å velge riktig driftsløsning, vi tar oss av implementering, samt bidrar ved behov når det nye systemet er på plass.

Det er opp til deg som kunde om dere ønsker å kjøre ERP systemet på lokalt servermiljø, i IMEMOs datasenter (IMEMO Cloud), eller i Microsoft Azure.

Har din bedrift andre løsninger/applikasjoner, og ønsker å sette bort driften kan vi bistå med dette. IMEMO tilbyr drift av ulike ERP-systemer til bedrifter i alle bransjer.

Velg IMEMO som leverandør av driftstjenesten, så lover vi en trygg og forutsigbar prosess. Les mer om det under IT-drift ►