Velkommen til IMEMO :-)

IMEMO AS er en begeistret samarbeidspartner for IT-tjenester. Vi har solid erfaring innenfor faget, som vi ønsker å tilby deres virksomhet. Våre IT-tjenester inkluderer server- og klientdrift, applikasjons- og webhosting, strategisk rådgivning, samt salg av program- og maskinvare.

Vi er eksperter i skyen, og Microsoft Azure spesielt. Hvis du ønsker å migrere helt eller delvis til skyen, har du kommet til riktig sted.

Vårt mål er å tilby bekymringsfri IT-drift. Vi leverer drift av ERP-systemer, webløsninger, og solide systemer for datasikkerhet. IMEMO skreddersyr IT-løsninger til din bedrift, slik kan vi forenkle jobbhverdagen deres betraktelig.

Vi er sertifiserte eksperter på Microsoft Azure, Office 365 og teknisk oppsett og drift av Dynamics 365 Business Central.

Kunden får en robust og stabil IT-plattform, som er skalerbar og sikker. Vi ønsker at våre kunder opplever oss som en tilgjengelig, kunnskapsrik og kvalitetsbevisst IT-partner. Derfor vektlegger vi også perioden etter implementering/migrering, med aktiv og god oppfølging.

Vi sikter mot å levere 110 % - alltid mer enn forventet. Våre prosjektleveranser skal leveres til avtalt tid, kostnad og kvalitet. Vi bryter ned IT-prosjekter, og gjør dem tilgjengelig og forståelig for kunden.

 


IMEMO betyr "jeg lagrer"
Navnet er inspirert av det latinske
ordet for minne, memoria.

 
 

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)