IMEMO søker alltid etter dyktige kollegaer

Nye eiere og økende oppdragsmengde, gjør at vi høyner ambisjonene for IT-miljøet i Vestfoldregionen. IMEMO vokser, og vi er derfor alltid på søken etter dyktige kollegaer med kompetanse innen IT-drift og skyløsninger. Vi investerer i våre ambisiøse medarbeidere, og tilbyr et godt arbeidsmiljø.

Hvem er IMEMO?

IMEMO AS leverer forretningskritiske IT-driftstjenester og konsulenttjenester, til bedrifter i hele Norge. Vi har de høyeste sertifiseringene i Azure, og har rådgivere med bransjeerfaring som jobber med administrasjon og drift av Office 365, EMS, Sophos sikkerhetsprodukter, ShareFile, Veeam, Citrix XenDesktop og Azure skytjenester. 

Vi drifter og utvikler moderne IT-løsninger basert på Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 Business Central, samt drift av EpiServer og Relatude webløsninger. IMEMO AS er en strategisk driftspartner for sine kunder, og vi kan ta både del- og totalansvar for kundens IT-plattform.  


Birøkting    Ølbrygging    
Et godt arbeidsmiljø: Vi investerer tid i hverandre, og prøver ut birøkting, ølbrygging og andre spennende aktiviteter sammen.

Har du lyst til å bli en del av gjengen?

Da vil vi gjerne snakke med deg

Send oss en åpen søknad

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)