Kjære kunde og samarbeidspartner!

IMEMO skal vokse med nye eiere

[22.08.2020] IMEMO har fått ny eierstruktur. Varro Vekstpartner i Vestfold kjøper 60 % av aksjene i IMEMO. Varro representerer en rekke lokale investorer, som ønsker å tilby langsiktig og lokalt eierskap for vekstbedrifter i Vestfold. Vi er utrolig stolt over å ha blitt valgt.

Samarbeidet åpner opp mange spennende muligheter for IMEMO. Vi er spesielt begeistret for å kunne realisere drømmen om å bygge opp et sterkt fagmiljø innenfor IT-drift. Vi ser frem til å vokse videre sammen med de nye eierne. Eierskiftet vil ikke endre på kundeforholdene til IMEMO.


Vi får også en søsterbedrift

[22.03.2021] Varro Vekstpartner overtar aksjemajoriteten i Lillevik IT AS i Oslo, og IMEMO vil med dette få en søsterbedrift. – Vi er veldig fornøyde med at Lillevik IT har valgt å bli en del av grupperingen, og sammen skal vi bli den beste, mest fremtidsrettede og effektive IT-leverandøren for SMB-kunder i Norge, sier Terje Brand, daglig leder i IMEMO.

– Vi har som mål å kjøpe opp et par selskaper til for å kunne ta en posisjon i markedet vi mener er unik. Vi skal bli et selskap stort nok til at vi blir en utfordrer til de større leverandørene, samtidig som vi vil bevare det personlige og et engasjement som gjerne kjennetegner mindre aktører gjennom regional tilstedeværelse, sier Harald Gaupen.

Om Lillevik IT

Lillevik IT er en leverandør av drifts-, support- og skytjenester, og er totalt 25 ansatte. Selskapet er lokalisert i Oslo og i Lillehammer, og er sertifisert MicrosoftGold Partner. Fokus på kundetilfredshet har vært selskapets viktigste strategiske prioritering siden oppstarten i 2008, noe selskapet er blitt anerkjent for blant annet gjennom å motta hedersprisen «Beste Kundetilfredshet» og «Årets digitaliseringspartner for SMB» fra Microsoft Norge.
Les mer om Lillevik IT her.

Om Varro Vekstpartner

Varro Vekstpartner er et forvaltnings- og investeringsselskap basert i Sandefjord. Selskapet fokuserer på å investere i, og utvikle, små og mellomstore bedrifter, og har et langsiktig perspektiv på sine investeringer. Varro har to partnere, Harald Gaupen og Jonas Bjørnstad Western. Bak Varro står investorer som blant annet Heine Wang, Odd Gleditsch d.y. (med familie), Hesnes Gruppen og Ole Vinje.


Vi sikter mot å levere 110 % - alltid mer enn forventet til våre kunder!

Les sakene i TB 08.20 / TB 03.21eller pdf

Les også:
- Morten har mange jern i ilden, og lidenskap for IT er ett av dem.
- Vestfolds “Google” - IMEMO vokser i skyen!