Informasjonssikkerhet
- Er din bedrifts informasjon godt nok beskyttet?

Hvis din bedrifts informasjon er på nett, uten noen form for beskyttelse, ligger den tilgjengelig for hvem som helst.

Hva er informasjonssikerhet?

Datatilsynet stiller strenge krav til informasjonssikkerhet i bedrifter. IMEMO bidrar til å gjøre oppgaven med å beskytte informasjon lettere. Informasjonssikkerhet handler blant annet om risikostyring og risikokultur i bedriften. Det handler om å beskytte mer enn bare sensitiv data som omhandler kunder og konkurransefortrinn. Dermed er informasjonssikkerhet et større begrep enn datasikkerhet.

De aller fleste bedrifter har i dag store mengder informasjon knyttet til sin virksomhet. Ofte er dette lagret i ulike systemer, som knyttes sammen i et IT-system/ERP løsning.

Bortimot alle IT-systemer er i dag på en eller annen måte tilknyttet internett. Dette gjør at all informasjon knyttet til disse systemene, er sårbare for cyberkriminalitet. For noen bedrifter vil et angrep føre til store økonomiske tap.

Uten profesjonell hjelp, er det så å si umulig å sikre din bedrift mot digitale angrep.

Informasjonssikerhet til alle bransjer og alle flater

IMEMO er eksperter på informasjonssikkerhet. Vi leverer sikkerhetstjenester til bedrifter i alle bransjer. Våre løsninger sørger for å forebygge angrep, og gjør din bedrift i stand til å stoppe truslene før de rekker å gjøre skade.

IMEMO leverer synkronisert informasjonssikkerhet på alle flater fra mobil til brannvegg, der enhetene kommuniserer med hverandre. Dette gir kundene den høyeste beskyttelsen til en svært konkurransedyktig pris.

Løsningene vi leverer er fra Sophos, som er verdensledende på IT-sikkerhet og vinner priser internasjonalt for sine tjenester. Med sikkerhetstjenester fra Sophos, kan vi skreddersy løsninger til bedrifter i alle bransjer.

Ta gjerne kontakt med oss i IMEMO om du ønsker å vite mer om informasjonssikkerhet, og hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Vi tar informasjonssikkerhet på alvor!

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)