Vestfolds “Google” - IMEMO vokser i skyen!


IMEMO har nye eiere og økt kundepågang, så det er travle, men spennende dager i Semkontoret utenfor Tønsberg. Her videreforedles et miljø med meget høy IT-kompetanse, som gleder seg til å få nye inspirerende kollegaer med på laget.

Hvorfor IMEMO, og hvilke muligheter medfører dette?

Varro Vekstpartner gikk inn på eiersiden, da de så potensialet i vår solide markedsposisjon og vekst. I tillegg ble de imponert over vårt sterke fagmiljø, og kulturen blant oss som utgjør IMEMO. I den nye konsernstrukturen skal IMEMO videreutvikle sin sterke kompetanse innenfor skyløsninger og SQL. Vi jobber mye med teknisk optimalisering av IT-plattformer, som kjører Microsoft Dynamics 365 Business Central on-prem og i Azure. Samt å tilby kundene kostnadseffektive driftsløsninger for sine ERP-systemer.

Inspirasjon til et godt faglig og personlig miljø på jobben

Terje BrandPå besøk hos Google for et par år siden, ble jeg inspirert av deres kultur sier Terje Brand, daglig leder i IMEMO. Der hadde de hobbyen med seg på jobb. De ansatte bruker mye tid på jobb, men fikk også lov til “å være seg selv” på jobben. Selv har jeg en sær hobby - jeg elsker miniatyrfigurer fra “Warhammer”. Det gir meg masse energi, som jeg igjen tar med meg i jobben. I IMEMO tilrettelegger jeg derfor slik at folk med passion, skal få utfolde seg både menneskelig og faglig.

 
 
 

IMEMO jobber etter 110 %-filosofien, hva innebærer det?

Vi leverer forretningskritiske løsninger og jobber mot vår visjon som er “bekymringsfri IT-drift”. Hvis vi skal lykkes med det, og løse utfordringene til kundene våre, holder det ikke å levere 80 % - vi må strekke oss etter 110 %. I praksis innebærer dette å følge opp kundene systematisk, og alltid være på tilbudssiden og gjøre det lille ekstra. I tillegg handler det om å spille hverandre gode internt for å sikre at vi har de forutsetningene som kreves for å gjøre en god jobb for kundene.

- Hva skjer på kundefronten hos dere i IMEMO akkurat nå?

Vi leverer et bredt spekter av tjenester for både små og store kunder. Vi har flere gode samarbeidspartnere, som for eksempel Pilaro og Oseberg Solutions, som gir oss spennende muligheter blant annet på ERP-siden. I tillegg har vi en del lokale kunder vi leverer til med stor stolthet, sier Sebastian Jakobsen, teknisk leder.

Du har jobbet her i 3 år Sebastian, hva slags leder er Terje? Sebastian Jacobsen

De som begynner hos oss, får en fantastisk sjef og arbeidsplass. Vi er ikke et A4 selskap, og jeg opplever at vi gir den ansatte ansvar for egen hverdag, faglig utvikling og egne kunder. Det er stort handlingsrom for læring og kunnskapsdeling. Terje er veldig åpen for det, og det blir satt av tid og penger til personlig utvikling, som eksempelvis sertifiseringer. Dette fordi vi vil ha et sterkt miljø med masse passion. For å styrke samholdet investerer vi tid i hverandre, som for eksempel å brygge øl til jul, og røkte bier nå om sommeren. 

 

 

Les også:
- Morten har mange jern i ilden, og lidenskap for IT er ett av dem
- IMEMO skal vokse med nye eiere!

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)