IMEMO har fått enda et nytt søsterselskap

👉 Bridge IT Solutions + Lillevik IT + IMEMO

 

Vi har fått et nytt søsterselskap, og skal nå sammen med både Lillevik IT og Bridge IT Solutions, jobbe tett for å gi kunder enda bedre løsninger, support og tjenester.

Bridge IT Solutions AS har signert en avtale med Varro Vekstpartner, om å bli en del av deres satsning innen skytjenester og IT-Drift. Bridge IT blir en del av en gruppering sammen med Lillevik IT og IMEMO, skriver Varro Vesktpartner i en pressemelding. Bridge IT, Lillevik IT og IMEMO vil samarbeide tett for å gi kundene enda bedre løsninger, support og tjenester. Vi er nå totalt 55 kollegaer som vil kunne tilby våre kunder en bredere tjenesteportefølje og et større fagmiljø. Sammen blir vi en komplett hosting-leverandør sier f.v. Terje Brand (daglig leder i IMEMO), Marianne Aarhus (daglig leder i Lillevik IT) og Andreas Grimsgaard (daglig leder i Bridge IT).


Om Bridge IT

Bridge IT Solutions AS ble etablert 1. april 2012 og er en totalleverandør av IKT relaterte tjenester og konsulentbistand. De ansatte besitter en sterk, faglig kompetanse og har lang erfaring av IKT- drift, tjenester og produkter. Bridge IT Solutions AS har hovedkontor i Brevik og en avdeling på Barkåker.
Les mer om Bridge IT Solutions her.


Om Lillevik IT

Lillevik IT er en leverandør av drifts-, support- og skytjenester, og er totalt 25 ansatte. Selskapet er lokalisert i Oslo og i Lillehammer, og er sertifisert MicrosoftGold Partner. Fokus på kundetilfredshet har vært selskapets viktigste strategiske prioritering siden oppstarten i 2008, noe selskapet er blitt anerkjent for blant annet gjennom å motta hedersprisen «Beste Kundetilfredshet» og «Årets digitaliseringspartner for SMB» fra Microsoft Norge.
Les mer om Lillevik IT her.


Om Varro Vekstpartner

Varro Vekstpartner er et forvaltnings- og investeringsselskap basert i Sandefjord. Selskapet fokuserer på å investere i, og utvikle, små og mellomstore bedrifter, og har et langsiktig perspektiv på sine investeringer. Varro har to partnere, Harald Gaupen og Jonas Bjørnstad Western. Bak Varro står investorer som blant annet Heine Wang, Odd Gleditsch d.y. (med familie), Hesnes Gruppen og Ole Vinje.