Er din bedrift godt nok beskyttet?

De aller fleste bedrifter har i dag store mengder informasjon knyttet til sin virksomhet. Ofte er informasjonen lagret i ulike systemer, som knyttes sammen i et IT-system/ERP-løsning.

Bortimot alle IT-systemer er i dag på en eller annen måte tilknyttet internett. Dette gjør at informasjon knyttet til disse systemene, er sårbare for cyberkriminalitet. For noen bedrifter vil et angrep føre til store økonomiske tap.

Uten profesjonell hjelp innen datasikkerhet, er det så å si umulig å sikre din bedrift mot digitale angrep.

IMEMO er eksperter på datasikkerhet

Vi leverer sikkerhetstjenester til bedrifter i alle bransjer. Våre løsninger sørger for å forebygge angrep, og gjør din bedrift i stand til å stoppe truslene før de kan gjøre alvorlig skade.

IMEMO leverer synkronisert datasikkerhet på alle flater fra mobil til brannvegg, der enhetene kommuniserer med hverandre. Dette gir kundene den høyeste beskyttelsen til en svært konkurransedyktig pris.

Vi leverer løsninger fra Sophos, som er verdensledende på datasikkerhet og vinner internasjonale priser for sine tjenester. Med sikkerhetstjenester fra Sophos, kan vi skreddersy løsninger til bedrifter i alle bransjer.

Hva betyr begrepet datasikkerhet?

Formålet med datasikkerhet er at det skal beskytte forretningsdokumenter, personopplysninger eller immaterielle rettigheter. Cyber sikkerhet betyr å beskytte IT systemer, nettverk og programmer mot digitale angrep. Risikoen for å bli utsatt for datakriminalitet er dessverre økende, derfor er topp sikkerhet rundt nettsider, servere, datasentre og brukerkontoer noe som bør prioriteres høyt i alle bedrifter.

Les også mer om dette i vår artikkel om informasjonssikkerhet.

Her kreves det mye kunnskap og erfaring for å kunne tilby gode løsninger. IMEMO lever kun det beste av det beste innen datasikkerhet.

Ta gjerne kontakt med oss i IMEMO om du ønsker å vite mer om datasikkerhet, og hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Vi tar datasikkerhet på alvor!

Vil du vite mer om datasikkerhet på mobil? Se vår side om sikkerhet på mobil med Sophos.

Ønsker du å bestille eller bli kontaktet, fyll inn i feltene under så hører du fra oss :-)