Har du sikkerhetskopi av Office 365?

- Selvfølgelig har jeg det!
Den umiddelbare reaksjonen er vanligvis, «Selvfølgelig har jeg det» eller «Microsoft tar se av det.» Her får du 7 viktige grunner, for hvorfor du bør vurdere ekstern sikkerhetskopiering av dine Office 365 data.
LES MER

IMEMO tilbyr gode utviklingsmuligheter

- Morten har mange jern i ilden, og lidenskap for IT er ett av dem.
Han har over 20 års erfaring fra IT-bransjen, og besitter solid faglig kompetanse som kommer kunder og kollegaer i IMEMO til gode hver dag. Bli litt bedre kjent med Morten i denne artikkelen!
LES MER

Vestfolds "Google" - IMEMO vokser i skyen!

- Det er travel men spennende dager i Semkontoret utenfor Tønsberg.
Her videreforedles et miljø med meget høy IT-kompetanse, og vi gleder oss til å få nye inspirerende kollegaer med på laget.
LES MER

Skyløsninger

- Vi er sertifiserte eksperter
IMEMO tilbyr drift i Microsoft Azure, eller i eget datasenter i Norge. IMEMO sine sertifiserte eksperter, bistår deg med å finne løsningen som passer din virksomhet best.
LES MER

Informasjonssikkerhet

- Har du sikret virksomhetsinformasjonen?
I dag lagres virksomhetsinformasjon i ulike systemer, knyttet sammen i et IT-system/ERP løsning, som igjen eksponeres via nettet. Hvordan sikre at informajonen ikke kommer på avveie.
LES MER

Webhosting

- Velg en solid partner for fremtiden
IMEMO tilbyr webhosting fra datasenter i Norge, eller via våre skytjenester i Azure. Vi tilbyr overvåking og SLA-avtale etter deres behov.
LES MER

Datasikkerhet

- Er din bedrift godt nok beskyttet?
Uten profesjonell hjelp innen datasikkerhet, er det så å si umulig å sikre din bedrift mot digitale angrep. IMEMO er eksperter på datasikkehet
LES MER

Pressemelding

- Eierskifte i IMEMO
IMEMO har fått ny eierstruktur. Varro Vekstpartner i Vestfold kjøper 60 % av aksjene i IMEMO
LES MER